AKSENT nv                                                      Bedrijfsinformatie  Routebeschrijving  Contact
     

Het unieke kantoren concept AKSENT

Aksent heeft de beschikking over een uniek kantorencomplex, gelegen in het hart van de Euregio. De op maat aanpasbare kantoorruimtes zijn luxueus en voorzien van alle faciliteiten die van een modern kantoor kunnen geŽist worden.

Aksent wilt dit pand te huur stellen aan betrouwbare huurders. De modaliteiten zijn bespreekbaar en aanpasbaar aan de wensen van de huurder.

Aksent biedt u een oplossing. Altijd. Wij hebben het antwoord op de wensen van de hedendaagse gebruiker van kantoorruimte.
We weten wat ons te doen staat als u begint over snel, representatief en efficiŽnte telecom- en IT-faciliteiten. Wij bieden alles wat dienstverlening zo tot een rustgevende vanzelfsprekendheid maakt.

Aksent weekt het begrip werkplek los van dure tradities. Los van permanente en dus vaak loze huurkosten. Los van zorgen over personele ondersteuning en bovenal los van elk oponthoud door niet ter zake doende details in uw werkomgeving.

Aksent biedt u een variabel kantoorconcept dat volledig inspeelt op uw wensen. Compleet, stijlvol en efficiŽnt. U huurt een ruimte op maat voor de tijd die u past.
Tevens bieden wij U de mogelijkheid om gebruik te maken van onze grote parkeerplaats (voor meer als 100 auto's) en bieden wij U de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bedrijfshal achter het Aksent bedrijvencentrum gebouw. De met hoogwaardige materialen uitgevoerde bedrijfshallen kunnen door de verschillende opties geheel volgens uw persoonlijke wensen worden opgeleverd en staan op eigen grond.

 
 

Flexibiliteit als beslissende factor

Of u nu met een structureel probleem te maken heeft, of dat u ad hoc naar een oplossing zoekt. Aksent speelt daarop in met verschillende huurmogelijkheden. Gericht op kostenbeheersing en volledig maatwerk in de uitvoering. De vraag naar kantoorruimte kan op elk moment ontstaan. Bijvoorbeeld door het moeten verwerken van een grote order, of bij het starten van een nieuw project.
En soms gaat het puur om een startend bedrijf dat op zoek is naar ruimte en ondersteuning op maat. In al die gevallen hebben wij een passende oplossing voor handen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan kantoorafmetingen en opstellingen.
 

De Kantoren

De kantoren die Aksent aanbiedt worden altijd perfect afgeleverd met alle mogelijkheden. Alle kantoren zijn luxueus en tegelijkertijd praktisch ingericht met onder andere:

   

        - alle communicatiemogelijkheden
        - A/C
        - getinte ruiten
Deze kantoren zijn voorzien van telefooncentrale.
De kantoren zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, gaande van 25 m2 tot 75 m2.

Prijzen 2021: De huurprijs bedraagt 8Ä/m2 en de bijdrage algemene kosten 8Ä/m2 + 21% B.T.W.


De algemene kosten omvatten:
        - water, elektriciteit en A/C
        - schoonmaken van uw bureel en de gemeenschappelijke ruimtes
        - gebruik van de gemeenschappelijke keuken (frigo, afwasmachine,Ö)
        - gebruik van de vergaderruimte
        - onderhoud parking en tuin
        - alarminstallatie
        - brandverzekering

De bedrijfshallen

De totale oppervlakte van de bedrijfshallen bedraagt 6.500 m2, deze bevinden zich om en rond het kantorengebouw.

Het is reeds mogelijk een bedrijfshal te huren vanaf 120 m2, afhankelijk van de beschikbaarheid.

   

Bij het huren van een deel van de hal wordt er steeds een tussenwand geplaatst waardoor uw volledige privacy gegarandeerd is.

Verdere voorzieningen:

- een parking van 3.000 m2 oppervlakte
- sanitaire ruimtes voor iedereen toegankelijk, onderhouden door Aksent NV

Prijzen 2021: 3,1Ä / m2/ maand

Industrieweg Noord 1118, bus 1. 3660 OUDSBERGEN - Tel. 089/ 85 39 54 - Fax 089/ 85 77 42